Animat trempó al Port Verd de l’Associació de la Gent Gran de Son Servera

Després de dos anys sense poder celebrar-se degut a les restriccions ocasionades per la Covid, la nova directiva de l’Associació de la Gent Gran de Son Servera presidida per Valentin Pizarro, van tornar organitzar el tradicional trempó d’estiu pels socis que es feia cada estiu al Port Vell . La convocatòria va ser un èxit hi assistiren més de 150 socis.
Al sopar hi van assistir la batlessa de Son Servera, Natàlia Troya, a més de regidors , de l’equip de govern i de l’oposició. El president de l’associació ens va comentar que els regidors, acabats el sopar ajudaren a recollir les cadires i les taules. El president va testimoniar el seu agraïment a l’Ajuntament per l’ajuda facilitada. Va ser una agradable sopar d’estiu on els socis s’ho passarem molt bé, fins i tot, uns quants, acabat el sopar, organitzaren jocs de taula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.