La Banda de Música de Son Servera celebrà a l’Església Nova el tradicional concert d’estiu

El passat dissabte dia 23 de juliol, a l’Església Nova, la Banda de Música de Son Servera va oferir el tradicional concert d’estiu.
El concert d’estiu sempre és un concert molt esperat pels serverins i als aficionats a la música, ja que l’Església Nova és una joia per fer aquests concerts. A més de serverins, hi assisteix nombrosos turistes que es troben de vacances al terme de Son Servera.
El director de la banda Joan Antoni Ballester, va escollir amb molt d’encert el següent programa: Homenaje (pasdoble), PC suite Tribute to Amy Wihehouse, Doña Francisquita (pasdoble), Autumn leaves Civitas i l’obra Vasa de José Suñer Oriola. Va acabar el concert amb l’Himne de Son Servera.
Enhorabona als músics i director, que gaudiran d’uns dies de vacances abans de preparar el concert extraordinari de la Trobada de Bandes de Música que enguany celebrarà la 30 edició, i serà el dia 11 de setembre. De moment ja han confirmat la seva assistència més de 25 bandes de música de Mallorca. Serà un dia especial pels aficionats a la música de bandes ja que serà una diada completa d’actuacions de les bandes de música participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.