Espectacular pilar de quatre dels Al·lots de Llevant caminat

Els dies 23 i 24 de juliol els Al·lots de Llevant varen participar en diferents actes de les festes de Sant Jaume de Manacor. Dia 23 acompanyaren el replec i la cursa de joies amb els seus castells i pilars, concretament amb un tres de sis i diversos pilars de quatre, entre ells un pilar aixecat i baixat per sota.
Dia 24 es varen afegir a l’Encamisada, una cercavila amb els gegants, cavalls, la banda de música i la mulassa que recorre els carrers del centre de Manacor. Hi varen fer un tres de sis i pilars de quatre, un d’ells molt aplaudit que va travessar caminant tota la plaça del Convent fins que va ser davant el balcó de l’Ajuntament.
Des card.cat ens unim als aplaudiments i a les mostres de felicitació que van rebre els Al·lots de Llevant per la magnífica actuació.
La propera cita dels castellers serà el primer cap de setmana d’agost, en què viatjaran a terres catalanes, concretament a Sant Joan de Mediona.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.