Excel·lent Concert de la Banda de Música de Felanitx i Manel Camp Quartet a Portocolom

El passat diumenge 24 de juliol a davant la plaça des Corso de Portocolom es va celebrar un excel·lent concert titulat “Fantasia en Blau”, a càrrec de la Banda de Música de Felanitx conjuntament amb en Manel Camp Quartet.
L’esplanada es va omplir de gent que es va acostar a gaudir d’unes obres musicals triades especialment per a aquest concert especial de Sant Jaume. Era un repertori poc habitual per a la formació, ja que la Banda es va endinsar dins el món del jazz, actuant com si d’una “big band” es tractàs per a tocar colze amb colze amb els experimentats músics del quartet. Tot i la dificultat del repertori i la joventut de molts dels seus membres, la banda va saber treure tota la seva brillantor, després de moltes setmanes de preparació davall la batuta del director Víctor Ferragut.
Durant el concert, el públic va poder escoltar dues obres: “Fantasia en Blau”, de tres moviments, i la suite “Gershwiniana”, ambdues composades pel mateix Manel Camp i que suposaren un homenatge a les obres del compositor americà del segle XX George Gershwin. Durant el transcurs de les obres, s’anaren alternant moments on la banda acompanyava els solistes del quartet, i moments on alguns joves de la banda tengueren els seus compassos de solistes, com foren Miquel Uguet (saxo), Pere Serravinyals (trombó), Bartomeu Uguet (trompeta), Maria Rigo (clarinet) i Laura Franco (oboè).
La més cordial felicitació a tots els músics i director de la banda Víctor Ferragut, i als components del Manel Camp Quartet pel bon concert de Sant Jaume, fruit del treball i la il·lusió que hi posaren tots.
Fotos Llàtzer Méndez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.