Tres alumnes de Dansa del Conservatori Superior de Felanitx compartiren escenari amb estrelles internacionals

El dissabte 23, Maria Fullana Andreu, Elisa Obrador Grimalt, i Màlia Mayol de Bevere, alumnes d’Ada Obrador al Conservatori de Felanitx, participaren a la Gala organitzada pel Centre de dansa palmesà «On stage».
L’acte, que tingué lloca al Teatre d’Inca, on es va celebrà la cloenda del curs intensiu de dues setmanes, en el qual l’alumnat presentà les coreografies treballades durant el curs amb professores convidats. A més a més, les participants tingueren l’oportunitat de compartir escenari amb ballarins i ballarines de prestigioses companyies internacionals com ara, Tomas Sanza i Margot Chesnais de Romania, Luca Abdel Nur, del Ballet Nacional d’Holanda o Zoe Gretel, de la Netherlands Dance Theatre, els quals interpretaren peces clàssiques i contemporànies.
Tant les alumnes com Ada Obrador afirmen que ha estat una experiència molt positiva i enrriquidora.
La més cordial felicitació a la professora i a les alumnes per aquesta oportunitat. Felicitació que volem fer extensiva al director del Conservatori de Felanitx i amic Joan Oliver, per estar sempre al corrent de les noves oportunitats que surten per les alumnes, tant de dansa com de música i facilitar-los la seva participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.