Xavi Sarrià presentarà el disc Causa al Concert de Sant Salvador

Jantià serà el convidat que obrirà el recital de dia 2 d’agost a les 21.30 h al
Santuari.

El valencià Xavi Sarrià és el cap de cartell del concert que l’Obra Cultural Balear organitza al Santuari de Sant Salvador. El disc Causa (Propaganda pel Fet!, 2022), és el segon del músic i cantant del dissolt grup Obrint Pas, que pretén seguir en solitari en la defensa d’un model de música arrelada a la cultura popular valenciana i amb un discurs declaradament antifeixista. El disc, conformat per 10 peces de diferents estils, però fidels al músic i a la seva lluita per les llibertats, tanca amb la cançó “No s’apaguen les estreles”, el tema que el músic valencià va compondre per a la banda sonora del film “La mort de Guillem” (2020).

Des que Sarrià va estrenar el disc aquest 2022 no s’ha aturat de fer concerts arreu del
territori de parla catalana i més enllà. Serà la segona vegada que Xavi Sarrià trepitgi
l’escenari de Sant Salvador, perquè l’any 2014 ja ho va fer amb la presentació de cançons en acústic d’Obrint Pas.

Per la seva banda ‘Jantià’ presentarà el seu disc al concert del 2 d’agost, i que la delegació de l’Obra Cultural Balear d’Artà va recuperar l’any 2009. De fet, el manacorí ja va actuar a la Nit de la Cultura de l’OCB.

Les entrades es poden comprar a Codetickets i el preu és de 15 € per als no socis i de 10€ per als socis de l’Obra Cultural, que hauran de fer la reserva per correu electrònic a ocbarta@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.