Gran actuació de les alumnes de l’Escola de Dansa Satu Jiménez a les Festes de Cala Millor

Les alumnes de la directora, professora i coreògrafa en Dansa Espanyola, Satu Jiménez, actuaren el passat dilluns dia 1 d’agost a les Festes de Cala Millor.
Van actuar tres grups, en total 32 alumnes que van ballar sevillanes, tangos, alegries, garrotin…cal felicitar a les alumnes i directora per la gran actuació. A més dels calamillorers que celebraven les seves festes, nombrosos turistes presenciaren l’actuació, i dedicaren una gran ovació a les alumnes participants i no aturaren de gravar totes les actuacions
A més dels seus alumnes, na Satu va convidar a actuar al ballarí de Porto Cristo, Carlos dels Reis Algaba Fuster, que va fer dos balls, un solos d’escola bolera i clàssic espanyol. Carlos ha acabat els seus estudis de dansa espanyola al Conservatori de Palma, i ha aconseguit els premis següents: Premi Excel·lència i premi Extraordinari pels estudis al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca. Premi Extraordinari de Dansa de les Illes Balears. El proper curs continuarà els seus estudis superiors a Madrid.
Fotos actuació Cala Millor


Fotos actuació Festes Porto Cristo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.