Gran actuació de les alumnes de l’Escola de Dansa Satu Jiménez a les Festes de Cala Millor

Les alumnes de la directora, professora i coreògrafa en Dansa Espanyola, Satu Jiménez, actuaren el passat dilluns dia 1 d’agost a les Festes de Cala Millor.
Van actuar tres grups, en total 32 alumnes que van ballar sevillanes, tangos, alegries, garrotin…cal felicitar a les alumnes i directora per la gran actuació. A més dels calamillorers que celebraven les seves festes, nombrosos turistes presenciaren l’actuació, i dedicaren una gran ovació a les alumnes participants i no aturaren de gravar totes les actuacions
A més dels seus alumnes, na Satu va convidar a actuar al ballarí de Porto Cristo, Carlos dels Reis Algaba Fuster, que va fer dos balls, un solos d’escola bolera i clàssic espanyol. Carlos ha acabat els seus estudis de dansa espanyola al Conservatori de Palma, i ha aconseguit els premis següents: Premi Excel·lència i premi Extraordinari pels estudis al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca. Premi Extraordinari de Dansa de les Illes Balears. El proper curs continuarà els seus estudis superiors a Madrid.
Fotos actuació Cala Millor


Fotos actuació Festes Porto Cristo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.