Els poetes i la memòria històrica. 14ª edició

Divendres, 5 d’agost, a les 20,30 hores, a l’Estació de Sant Llorenç, tendrà lloc la 14ª edició de ELS POETES I LA MEMÒRIA HISTÒRICA, un acte organitzat per l’Obra Cultural Balear de Sant Llorenç i que compta amb el suport de l’Ajuntament en el marc de les festes patronals.

Com cada any la música i la poesia seran les protagonistes de l’acte que, enguany, tributarà homenatge a Joan Lacomba, que ens deixà fa uns mesos. Antoni Sansó glossarà la figura i l’obra de l’autor de l’escultura MEMÒRIA CONTRA LA MORT.

Clourà l’acte Mateu Morro que ens parlarà de ELS NORATS.  Morro ha publicat el llibre  “Els Norats (1936-1949). Dos antifeixistes a les muntanyes mallorquines” que explica la història d’Honorat Tries (pare) i Jaume Tries (fill) que fugiren a les muntanyes per no acabar en mans dels falangistes després del cop d’estat del general Franco del 18 de juliol de 1936 i hi estigueren amagats durant tretze anys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.