Bona actuació de la colla castellera Al·lots de Llevant a les Festes de Sant Joan de Mediona

El darrer cap de setmana de juliol, els Al·lots de Llevant, varen viatjar fins a Sant Joan de Mediona per completar l’intercanvi iniciat amb la colla d’aquesta ciutat abans de la pandèmia. El poble es trobava en plena festa major i els castellers varen poder gaudir amb els diferents actes que estaven programats, a més de fer castells evidentment.
L’actuació va ser dia 31 al matí i va servir perquè els Al·lots tornassin a completar tres castells de sis pisos, un d’ells el quatre de sis amb agulla, el primer d’enguany, castell que va comptar amb quatre debuts en la seva alineació. També varen completar dos pilars de quatre, un quatre de sis i un dos de sis. En definitiva, un cap de setmana per fer colla i enfortir el grup i per recuperar dinàmiques, com és la de fer un viatge cada any, que també havien quedat estroncades aquests dos darrers anys.
La propera sortida dels Al·lots de Llevant serà dia 13 d’agost Sant Llorenç, una de les cites clàssiques del seu calendari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.