Sopar de “Son Servera Solidari” a benefici de Pakistan a l’Església Nova

Dilluns 15 d’agost a les 21:00 h a l’Església Nova “Son Servera Solidari” celebrarà el tradicional sopar solidària, enguany va destinat a benefici de Pakistan per ajudar a l’alimentació d’infants de Islamabad.
L’Associació Son Servera Solidari, va ser fundada l’any 2007 per na Bel Nebot «Llisa» amb la col·laboració d’un grup de persones i amb la inestimable ajuda del rector d’aleshores, don Pedro Pou, emprenien la idea i la voluntat de crear una associació solidària que amb els anys s’ha convertit en una de les més importants i actives de Mallorca.
L’associació va comença replegant roba, aliments i doblers per, juntament amb l’associació ‘Mallorca Missionera’, emprendre missions per Sud-amèrica i Àfrica, sobretot per Hondures i Burundi, per aconseguir fer-los arribar material sanitari i contribuir a pal·liar les seves mancances socials.
L’arribada de la pandèmia el 2020 va capgirar la realitat i les necessitats més urgents a Son Servera i l’associació va ajudar a nombroses famílies del municipi que per la manca de feina es trobaren en situació de risc socioeconòmic.
Amb 15 anys són moltes les ajudes que ha fet arribar a països necessitats, gràcies a la solidaritat de la gent.
Venda d’entrades: Tenda solidari de Son Servera, Perruqueria Tardor, Café Sureda Cala Bona. Donatiu 15€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.