Sus a les Festes Patronals de Sant Llorenç

Avui amb el tro de festa i el pregó, de part dels glosadors llorencins, s’ha donat sus a les nostres festes patronals. Ens esperen dies de bauxa, tiberi, trobades i divertiment que cal gaudir ara que ja podem. A continuació us deixam una crònica del dia d’avui i avançam que cada dia publicarem els actes que es faran dins el marc de les festes, així segur que ningú es perdrà res!

Després del tro de festa amb la sortida dels nostres gegants, ha tocat el torn del pregó, enguany realitzat per aquests guardians de la nostra cultura que són els glosadors. Iván Antich, Andreu Matamales (ambdós col·laboradors ocasionals de la revista), Toni Sureda,  Núria Galmés  i la popular Mariabel Servera (desconeixia que fos de descèndència llorencina de part de padrina) foren els autèntics protagonistes i ens donaren les bones festes de manera glosada. Després l’associació Esqueix  teatre va represnetar la seva comèdia.

Per acabar no vull acomiadar-me sense recomanar l’exposició de retrats/caricatures de personatges entrenyables de Sant LLorenç. Una petita joia ben curiosa! Vos deix una mostra d’alguns dels dibuixos:

En Tomeu Futre.

 

Forn de ca’n Mateu Coca. I a darrere corrents l’home amb el do d’estar per tot: en Jaume Bassa.

Els Quixot i Sancho Panza llorencins: en Jordi Minero i en Tomeu Movie

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.