Actuació de KamBrass Quintet al Festival Son Bono de Palma

El grup KamBrass Quintet viatjà a Mallorca amb dos nous premis i un repertori per a “sorprendre el públic”, El quintet de vent metall KamBrass, integrat per una mallorquina i quatre catalans: Joan Pàmies (Reus, 1997), trompeta; Guillem Cardona (Berga, 1997), trompeta; Maria Servera (Felanitx, 1996), trompa; Xavier Gil (Olesa de Montserrat, 1995), trombó; i, Oriol Reverter, tuba (Alcanar, 1996), actuarà dilluns dia 15 a Palma, dins el Festival Son Bono. La seva base d’instruments de vent metall, no és la més habitual en els festivals, a pesar que compta amb un ampli repertori, per això estan obstinats a demostrar tota “la varietat de música que podem arribar a interpretar i el que volem transmetre, explica Oriol Reverter, que toca la tuba. Una de les metes del nostre grup de cambra és tocar sempre sense partitures, de memòria, i cada vegada ho fem amb més peces, per a trencar la distància amb el públic”.
El grup en cada actuació aconsegueix “captivar” al públic. El seu objectiu és que els espectadors arribin a sentir les mateixes emocions que senten ells amb la música”
Per al concert de Son Bono han escollit, entre altres, composicions barroques de Johan Sebastian Bach, “el gran pare de la música”. També d’un autor del segle XX, estatunidenc, que es diu Jan Bach, i que compon inspirant-se en la música de Johan Sebastian. Els dos tenen el mateix cognom i és com una espècie de joc el que planteja. De Lutoslawski, un compositor suïs mort en 1994, han escollit una petita obra de música contemporània que sona impressionant i el llenguatge musical de la qual s’entén molt bé.
Aquestes són només algunes de les peces que sonaran dilluns que ve en el Festival Son Bono amb les quals, mitjançant les trompetes, la tuba, la trompa i el trombó cerquen arribar al cor dels espectadors.
Maria Servera, component del grup, sempre que es troba de vacances a Mallorca col·labora amb la Banda de Música de Sant Llorenç, enguany també va ser present al concert de les Festes Patronals celebrat el dimarts 9 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.