La Federació Balear de Bandes de Música celebrà eleccions

El passat 13 d’agost es va celebrar l’Assemblea Extraordinària de la Federació Balear de Bandes de Música amb un punt a l’ordre del dia, l’elecció de president, amb una sola candidatura presentada a càrrec de l’actual president Joan Carles Julià, i va sortir elegida per unanimitat.
Els components que acompanyaran al president són: vicepresident Albert Sierra; secretari Tomeu Garau; tresorera Gemma De las Heras; vocals: Maria del Mar Vicens, Pep Salvà, Miquel Barceló, i Joan Serra.
A més, a l’assemblea com a punt important a l’ordre del dia va intervenir el president de la Junta Directiva de la Banda de Música de Son Servera, Lluís Miquel Lliteres el qual va informar de l’organització i preparatius per a la 30è Trobada de Bandes de Música de Son Servera, que sa celebrarà el dia 11 de setembre en la qual han confirmat la seva assistència 24 bandes de música.
El reelegit president Joan Carles Julià, està al front de la Federació Balear de Bandes de Música des de l’any 2010, i ha fet una gran tasca a favor de les bandes federades.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.