Celebrades les Festes de S’Illot 2022 del terme de Sant Llorenç

Les Festes del S’Illot llorencí començaren el dimarts dia 16, amb el Mercadet artesanal. El divendres 19 d’agost, concert verbena amb «La Canción del Verano», un grup molt original que va agradar al públic jove, i a més, al programa festes anunciaren diferents actes que es duien a terme a la zona manacorina, com la tradicional sombrillada.
El dissabte dia 20 hi va haver un interessant Taller de ceràmica arqueològica a càrrec de Raquel Barceló, i la XIII Fira Nocturna, es va celebrar a l’avinguda dels Pins. Tancà les festes del dissabte l’actuació a la rotonda de la Rosa del Vents, de Cafè concert amb Premium Band, actuació que va agradar als joves i va estar molt animada.
El diumenge, la VI Trobada de gegants, damunt el pont del riuet reuní a Angelina Trebolina, Jaume Belluguins i Salvador Galmés, i es trobaren amb els gegants de Manacor, en Vicenç, na Catalina, en Domingo, na Catalineta, Mossèn Alcover i en Picarolet, que és marcaren tots plegats uns bons balls al sons de la bona música de La Xerebanda, que un any més no faltà a la trobada.
El vespre, tot i la forta calor hi va haver un bon ball de bot amb el grup d’Esclafits i Castanyetes.
El castell de focs artificials, amb un gran nombre d’espectadors a les dues parts del riuet, tancà les Festes de s’Illot 2022 de la part manacorina i part llorencina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.