Presentació del llibre “Receptes Mallorquines veganes. Cuina de ca nostra” de Júlia Isabel Pol Pascual

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “Receptes Mallorquines veganes.
Cuina de ca nostra”, de Júlia Isabel Pol Pascual.
Presentació: Dijous dia 1 de setembre a les 19,30h al cafè Ca’n Lliro de Manacor (Carrer den Joan Lliteras, 42, Manacor)
Intervendran: L´autora, Júlia Isabel Pol; Júlia Mérida, que presentarà es llibre i l´editora de Purpurina Editorial, Marga Serrano.
Edita: Purpurina Editorial.
Pròleg: Júlia Mérida, musicòloga i professora de música.
Purpurina Editorial edita el primer llibre de receptes de cuina i per fer-ho ha recolzat a una autora que s´estrena amb nosaltres amb la publicació del seu primer llibre, na Júlia Pol Pascual.
“Receptes Mallorquines Veganes. Cuina de ca nostra” ens presenta un ventall interessantíssim de conserves, plats freds, plats calents i dolços. L´autora s´ha envoltat per l’elaboració del seu primer llibre d´un equip de dones que han influït en el resultat final de la publicació i que han aportat allò millor de cada una d´elles.
Els coneixements indispensables de la mare de l´autora, Miquela Pascual, en l´elaboració, les fotografies de Núria Sánchez, els teixits de Bel Gomila i la ceràmica d´Anastasia Egorova i Maria Riera, fan que aquesta sigui una proposta única i configurada a partir d´un treball conjunt.
El pròleg està escrit per Júlia Mérida i ens recorda que “a vegades asfixien, les arrels, però na Júlia ens brinda l´oportunitat
d´abraçar-les, de mirar-les ben a prop, de sentir el seu pes sense por. L´autora ens proposa un viatge fascinant a través de diferents indrets del paladar i, en conseqüència, del territori illenc”.
“Un retorn als sabors genuïns de la nostra gastronomia amb els fonaments actualitzats, això és Receptes mallorquines veganes. Cuina de ca nostra”
Na Júlia Pol Pascual (Manacor, 1999) és estudiant de Medicina, carrera que actualment està cursant, però la seva curolla per la cultura gastronòmica mallorquina sempre l´ha acompanyat. En aquest llibre de cuina, la seva manera de viure queda reflectida a través de delicioses receptes veganes que ens apropen a ca seva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.