La Policia Local de Son Servera deté dos homes per un delicte contra la salut pública

La Policia Local de Son Servera ha detingut el dimecres, 31 d’agost, dos homes per un presumpte delicte contra la salut pública.
Els agents patrullaven per Cala Bona quan han vist una actitud sospitosa de dos homes amb els quals ja s’havien duit a terme altres intervencions. Els individus s’anaven passant una bossa de color groc, sospitosa i que no deixava entreveure l’interior.
Posteriorment, i continuant amb el seu servei, els agents han observat els mateixos individus pel passeig marítim de Cala Bona al costat d’un cotxe. Immediatament, els agents s’han acostat per investigar el contingut de la bossa. Els dos homes, davant les preguntes dels policies, s’han mostrat nerviosos i no han donat resposta als agents, per la qual cosa s’ha procedit a l’escorcoll i posterior registre del vehicle.
Tapada i sota el seient del conductor s’ha localitzat la bossa de plàstic que contenia una gran quantitat de marihuana, disposada en bosses individuals per a la seva suposada venda, i algunes plaques d’haixix.
Els individus han estat traslladats a comissaria per continuar amb les diligències oportunes i poden ser processats per un delicte contra la salut pública.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.