Programa de les 23 Bandes de Música de Mallorca participaran a la 30è edició del Festival de Bandes de Música de Son Servera

Finalment seran 23 les bandes de música de Mallorca que participaran el proper diumenge dia 11 de setembre a la 30è edició del Festival de Bandes de Música de Son Servera.
Recordar que és el Festival més antic que se celebra a Mallorca, i això ha estat possible gràcies a l’esforç i constància de tots els músics i directors que han dirigit la banda aquests darrers 30 anys, i no podem oblidar a la imprescindible col·laboració de totes les bandes que han participat en alguna edició, algunes fins i tot en diverses d’aquest Festival que s’ha guanyat el cor de tots els severins i serverines i dels aficionats a la música de banda de tota l’illa que han assistit més d’una vegada a alguna edició del festival.
El Festival començarà a les 10 h del matí a l’Església Nova de Son Servera i a les cases de ca s’Hereu respectivament, la Banda de Música de Manacor serà la primera en actual a les cases de ca s’Hereu, seguida de la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar, la duració dels concerts és de 20 minuts per a cada banda de música i 10 minuts per fer els canvis, així que cada 30 minuts actuarà una nova banda. A l’Església Nova la primera en actuar serà la Banda de Música de Santa Margalida.
A les 13:00 h està previst la concentració de totes les bandes participants a la Avinguda de la Constitució, i inici i desfilada pels carrers del poble en direcció a la plaça del Mercat. Seguidament foto conjunta de totes les bandes participants amb les autoritats.
El capvespre els concerts donaran inici a les 16:30 h i està previst que acabin les actuacions a les 19:00h, serà sens dubte una bona diada de concerts on els aficionats podran gaudir de la 30è edició del Festival de Bandes de Música de Son Servera, i sens dubte de la bona música de les nostres bandes mallorquines.
Aquests són els horaris de les diferents actuacions que hi haurà el matí i capvespre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.