Programa de les Festes de Santa Maria de sa Coma 2022

Els dies 8, 10,11, i 12 de setembre es celebraràn les Festes de Santa Maria de sa Coma, les qual inclouran jocs de taula per a tothom, cinema al Centre Jove, i el dissabte a l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer paella pels socis.
Del diumenge dia 11 destacar la 1ª Sup Trobada Sa Coma amb ruta paddle surf. Taller de Tir en Fona, i Campionat de Mallorca de Tir en Fona, un clàssic de les Festes de Santa Maria de sa Coma. El diumenge enguany sopar a la fresca…amb sorpresa!, els assistents han de dur el sopar de pa i taleca i la sorpresa a càrrec de la Delegació de Sa Coma.
El dilluns dia 12 a les 20.00h Missa Solemne en honor a Santa Maria de sa Coma, el predicador serà Mn. Vicenç Miro Morey, vicari de les parròquies d’Inca, Lloseta, Selva, Biniamar, Mancor de la Vall i Caimari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.