La botiga de Ca Na Càndila de s’Illot va regalar 200 melons per al taller de llanternes

Tot i que ja han passat les Festes de s’Illot 2022, m’agradaria destacar la gran aportació que des de fa anys venen fent a les Festes de s’Illot el matrimoni format per Miquel Grimalt i Angela Gallardo, de Ca Na Càndila i la seva família regalant melons i ensenyant als nins i nines a fer les tradicionals llanternes.Un any més, la família de Ca Na Càndila al complet col·laborà per a la tradicional processó de llanternes de les Festes silloteres regalant els melons.
Enguany la participació al taller de llanternes va estar més animada que mai, i regalaren 200 melons. Pares i padrins ajudaren als més menuts de la família amb els secrets d’una bona llanterna.
Enhorabona, a tots que ajuden a continuar les tradicions mallorquines. I moltes felicitats al més menut de la família de Ca Na Candila, en José Miguel, ja que el dimarts dia 13 de juliol, va complir un any i amb la seva família va ser present al taller de llanternes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.