La botiga de Ca Na Càndila de s’Illot va regalar 200 melons per al taller de llanternes

Tot i que ja han passat les Festes de s’Illot 2022, m’agradaria destacar la gran aportació que des de fa anys venen fent a les Festes de s’Illot el matrimoni format per Miquel Grimalt i Angela Gallardo, de Ca Na Càndila i la seva família regalant melons i ensenyant als nins i nines a fer les tradicionals llanternes.Un any més, la família de Ca Na Càndila al complet col·laborà per a la tradicional processó de llanternes de les Festes silloteres regalant els melons.
Enguany la participació al taller de llanternes va estar més animada que mai, i regalaren 200 melons. Pares i padrins ajudaren als més menuts de la família amb els secrets d’una bona llanterna.
Enhorabona, a tots que ajuden a continuar les tradicions mallorquines. I moltes felicitats al més menut de la família de Ca Na Candila, en José Miguel, ja que el dimarts dia 13 de juliol, va complir un any i amb la seva família va ser present al taller de llanternes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.