La Fira de setembre de Manacor se centrarà enguany en la sostenibilitat i l’artesania

La Fira de setembre de Manacor torna enguany amb dues grans cites centrades en la sostenibilitat i l’artesania.
El 17 de setembre, la plaça de sa Mora acollirà a partir de les 19 h de l’horabaixa el VI tast de cervesa artesana en què hi participaran sis cerveseries artesanes (Brusca Brewpub, Breaking brou, Lowther, Borrego Guacho, Mon i Sa Cerviseria); la vetllada comptarà amb la música swing de Monkey Doo i Swingtonizando. A més de cervesa artesana també es podrà gaudir de foodtrucks i d’una barra de refrescs.

El diumenge 18 de setembre, la fira tornarà a omplir l’avinguda del tren i ho farà amb tres eixos diferenciats. Els voltants de l’estació de tren acolliran les atraccions de fira per als més petits, mentre que la plaça de sa Mora i voltants seran l’epicentre de l’espai dedicat a la Transició ecològica – Manacor sostenible. La fira artesana amb les paradetes d’artesania ocuparà la resta de l’avinguda del Tren.

Dins el marc de la Fira de la Transició ecològica – Manacor sostenible hi haurà diferents tallers, com el que impartirà l’àrea de Medi Ambient del Consell de Mallorca sobre prevenció del malbaratament alimentari o el que organitza Palma Aquarium sobre el coneixement de la mar Mediterrània. Així mateix, també hi haurà espai per a entitats i una zona de jocs reciclats per als més menuts.

El delegat de Fires, Carles Grimalt, convida «els manacorins, manacorines i visitants a apropar-se i gaudir d’aquests dos dies i, sobretot, a prendre consciència que els recursos del nostre planeta són finits i que hem de fer una aposta ferma i decidida per conservar el que tenim i revertir els efectes del canvi climàtic».

El termini per a inscriure’s a la Fira finalitza el proper 14 de setembre inclòs. Les persones i entitats interessades, poden fer-ho mitjançant aquest enllaç: https://manacor.eadministracio.cat/catalog/t/0d6fd8ef-f759-410e-b575-7849d4a7a3ba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.