Ensorren el Pont d’en Calet de Son Servera a causa d’un accident de cotxe

L’Espectacular accident va passar cap a dos quarts de quatre de la tarda del dissabte dia 17, quan un cotxe en direcció a Palma des de Capdepera, va col·lisionar amb una furgoneta que intentava accedir a la carretera de Penya Roja.
La dona, que conduïa va perdre el control del vehicle, col·lisionant uns cinquanta metres més llum amb el Pont d’en Calet quedant damunt davall. Ni la dona ni l’octogenari conductor de la furgoneta van patir lesions importants.
L’accident va provocar una nombrosa retenció del transit a l’entrada de Son Servera. La Policia Local de Son Servera va tallar el trànsit durant tota la tarda i van desviar els vehicles per la carretera Artà-Sant Llorenç.
A les vuit de la nit la Guàrdia Civil i els Bombers de Mallorca van acudir per ajudar a l’esfondrament del pont. El Pont d’en Calet, un antic aqüeducte, era un gran monument de valor patrimonial.

Un pensament a “Ensorren el Pont d’en Calet de Son Servera a causa d’un accident de cotxe

  1. Esper que ben aviat sigui reconstruit.Com a serverí sempre he pensat que es Pont d’en Calet juntament amb es Puig de Sa Font i l’Església Nova són els tres elements més emblemàtics de Son Servera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.