Inaugurada l’exposició Selecció de la Col·lecció d’Art

Amb la presència del batle de Sant Llorenç, Pep Jaume, de la regidora de Cultura, Dolors Sànchez, dela regidora de Zona Costanera, Emi Díaz, d’alguns dels artistes participants (Gabriela Seguí, Maria Huerga, Catalina Julve, Broto…), i del comissari de l’exposició, Antoni Sansó, s’ha inaugurat aquest divendres, 16 de setembre, l’exposició col·lectiva “SELECCIÓ DE LA COL·LECCIÓ D’ARTDE L’AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ”. La mostra es pot visitar a la Sala d’exposicions fins al 30 de desembre de 2022.

L’horari d’obertura és de dimarts a divendres, de 10 a 14 h, i també de dimarts a dissabte, de 17 a 20 h. L’entrada és gratuïta.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.