Al sopar de l’Associació Son Servera Solidari a benefici de Pakistan i Burundi, recaptaren 8.800 euros

l’Associació Son Servera Solidari va celebrar el seu tradicional sopar solidari. L’associació va recaptar en aquest acte 8.800 euros, quantitat que ha estat entregada a l’Associació Mallorca Missionera, que els farà arribar a Pakistan i Burundi, per col·laborar amb diferents projectes que s’estan duent a terme.
L’Associació Son Servera solidari començà fa quinze anys recollint roba, aliments i doblers amb l’Associació ‘Mallorca Missionera’, per emprendre missions per Sud-amèrica i Àfrica, sobretot per Hondures i Burundi, per aconseguir fer-los arribar material sanitari i contribuir a pal·liar les seves mancances socials. En 15 anys són moltes les ajudes que ha fet arribar a països necessitats, gràcies a la solidaritat de la gent.
L’arribada de la pandèmia el 2020 va capgirar la realitat i les necessitats més urgents a Son Servera i l’associació va ajudar a nombroses famílies del municipi que, per la manca de feina es trobaren en situació de risc socioeconòmic. Enguany la recaptació ha estat entregada novament a Mallorca Missionera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.