Presentada a Manacor la novel·la «La Cel·la Blanca» de Ricard Pérez Fuster

El dijous 22 de setembre, a la sala d’actes de La Institució Pública Antoni Maria Alcover, una vegada més va ser l’indret escollit per a presentar la novel·la ”La Cel·la Blanca” de Ricard Pérez Fuster.L’acte obert per la directora de la Institució, Cristina Duran, a comptat amb una curada i insuperable presentació de l’obra a càrrec de la Dra. Maria Magdalena Gelabert i Miró, ha seguit el professor Gabriel Barceló Bover que ha recordat que Ricard Pérez Fuster, es net de l’Autor de la Primera Història de Manacor, Gabriel Fuster i Forteza, i nebot de l’escriptor i professor de filosofia Josep Maria Fuster i també germà de l’escriptor Gabriel Maria Pérez Fuster, i que des de que va néixer no ha perdut mai el lligam de la terra de la seva mare la pianista manacorina Elena Fuster Perelló. Qui per acabar l’acte va interpretar varies obres per piano, acabant amb el vouverivou de Parera Fons, que va dedicar al seu germà Josep Maria.
L’autor per part seva, a part de fer els agraïments oportuns va intervenir en varies ocasions per explicar parts de la novel·la, on tot i que el protagonista no es ell, si que va confessar que hi ha posat moltes de les seves vivències.
La novel·la se pot adquirir a Manacor a la llibreria Mon de llibres del carrer Major.
Fotos i informació Joan Servera”Imatges”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.