Celebrades les Festes del Turista de Cala Millor sense el Castell de Focs Artificials per perill de pluja

Les Festes del Turista de Cala Millor 2022 enguany s’han celebrat amb nombrosos actes dels quals , donarem complida informació la passada setmana i continuaren del dijous fins el dissabte on la cita amb la gastronomia la Turistapa, un any més, va un èxit de públic i bona promoció del destí turístic.
El diumenge dia 25, per mor del mal temps només es va fer, la II Trobada de Gegants i Capgrossos de Cala Millor que desfilaren des de la plaça Eureka fins al Cafè del Sol, on es fa fer la plantada dels Gegants. El castell de focs artificials que tancava les festes es va suspendre per perill de pluja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.