Èxit de la Gala Lírica celebrada a Son Servera

El passat dissabte 24 de setembre va tenir lloc a l’Església de Sant Joan Baptista de Son Servera la gala lírica amb la soprano Maria Caballero, el tenor Roger Berenguer, l’Orfeò Artanenc dirigit per Ma. Antònia Serra, la Coral de Son Servera, dirigida per Francisca Mas, i amb l’acompanyament al piano de M. Francesca Danus.
El repertori constà de dues parts diferenciades: la primera d’òpera i la segona de sarsuela. Les obres, totes molt conegudes pel gran públic, varen provocar una reacció del tot entusiasta. Un públic del tot entregat, el qual, va ajudar a una millor interpretació per part dels artistes.
Obres de Rigoletto, Strauss, Verdi, Bizet i Puccini a la primera part. Tant conegudes com “Va pensiero” de Nabucco, «Habanera” de Carmen o “Nessun dorma” de Turandot varen fer vibrar al públic.
I d’altres de P. Sorozabal, A. Vives, J. Serrano, F. Chueca, F. Asenjo, T. Breton i M. Penella a la segona. Quan el tenor va interpretar “No puede ser” de La tabernera del puerto o la “Cancion hungara” d’Alma de Dios també va ser molt emotiu.
Després altres obres com el “Coro de barquilleros”, “Como naci en la calle de la Paloma” o les “Seguidillas” de La verbena de la Paloma també varen ser del tot aplaudides.
Va resultar una vetllada molt emocionant, que feia anys no es veia a Son Servera. Enhorabona a les corals participants, a les directores, pianista, enhorabona que feim extensiva a la soprano Maria Caballero i el tenor Roger Berenguer que aquest 2022 han aconseguint merescuts èxits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.