El director valencià David Moltó Romero va dirigir el concert de fi de temporada de la Banda de Música de Son Servera

El passat diumenge dia 25 de setembre, el director valencià David Moltó Romero va dirigir el Concert de fi de temporada de la Banda de Música de Son Servera. Presentà el concert el director titular Joan Antoni Ballester, el qual va dir que amb el concert tancaven la temporada d’estiu, i afegí que a més, amb el concert iniciaven el que espera que sigui una constant en les programacions per a la banda en els propers anys. Contà que amb un director convidat, per aquesta primera experiència no va dubtar gens en que la persona adequada era David Moltó, oboè solista de la Banda de Música Municipal d’Albacete, que té a més una llarga experiència com a director. Va afegir que el coneix fa més de quinze anys i han compartit experiències i moltes músiques, i la seva humilitat, el fet de ser una persona propera i la seva capacitat d’adaptació, el feren pensar en ell per encetar el projecte de directors convidats.
El passat divendres i el dissabte els components de la banda assajaren amb el director Moltó, i des del primer moment hi va haver una molt bona connexió. El programa escollit va ser el següent: Homenaje de Cristofol Barros; «Fandango» de Doña Francisquita; Civitas de Azael Tormo; Vasa de Jose Suñer; Concerto d’amore de Jacob de Hann; i tancaren el concert amb Los añillos de Saturno de Salvador Lujan. Enhorabona als components i directors per aquesta nova experiència que han pogut compartir i esperem que tal i com desitja el director Joan Antoni Ballester, puguin tenir continuïtat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.