Molt bona música i bon concert de les bandes de Sant Llorenç i d’Ulldecona a l’Auditori sa Màniga

El divendres 23 de setembre, l’Auditori sa Màniga de Cala Millor va ser l’escenari de molt bona música i molt bon concert a càrrec de la Banda de Música d’Ulldecona de Catalunya dirigida per Joan Nadal Girona, natural d’Ulldecona, i que està al front de la banda amb gran èxit des de l’any 2006, i la Banda de Música de Sant Llorenç, dirigida per Miquel Àngel Llull, on a més hi va haver l’actuació del solista Josep Bordes, cantautor local d’Ulldecona, i resident a Mallorca, conegut com a «Pepet i Marieta», que va fer una divertida actuació amb la seva filla Abril.
La presentació del concert va anar a càrrec de la nova presidenta de la Banda de Música de Sant Llorenç, Mireia Mestre, que encetà la presentació amb aquestes paraules: “Avui rebem aquí a la Banda de Música d’Ulldecona, que celebra el seu 150 aniversari. Aquest concert juntament amb el de Santa Cecília, tancarà un any d’activitats musicals ben especials per a tots ells, entre elles es troben el Festival de Bandes celebrat a l’Auditori de Barcelona, on estrenaren l’obra “Castrum” en commemoració els 800 anys de la carta poble del castell d’Ulldecona». Seguidament, la presidenta, va agrair a l’ajuntament haver-los deixat l’auditori per aquest concert, agraïment que va fer extensiu a tot el personal, i de manera especial al públic assistent, i a la banda d’Ulldecona ja que concerts com aquests, segons va dir, els fan créixer com a banda per les noves experiències i nous aprenentatges.
El director de la banda d’Ulldecona, Joan Nadal Girona, va escollir per aquest concert : Feria de Julio, Fernado Bonete; Enjoy the music, Thomas Doss; Evocación, Emilio Cebrián; Cançó del toreador de l’òpera Carmen de Gerge Bizet. Seguidament pujaren a l’escenari «Pepet i Marieta» i acompanyats de la banda cantaren Vororo, i La última i a dormir, amb aquesta darrera animaren al públic i el feren participar de valent amb els seus balls. Continuà el concert amb Abba gold, una selecció de temes del famós grup suec; Maria Teresa Lacruz d’Oscar Navarro, i per acabar «El gato montés».
La segona part del concert va anar a càrrec de la Banda de Música de Sant Llorenç, dirigida Miquel Àngel Llull, que va tocar Camino de rosas de José Franci; Bolero per en Lluís, de Azarl Tormo, el fiscorn solista va ser en Manel Barceló Gelabert; Pepita Creus de Pascual Perez i Lorraina de Jacob de Haan.
Cal donar l’enhorabona als directors i a tots els músics participants per la gran actuació i molt bona música, que vam poder gaudir. ¨És d’admirar la joventut de la majoria dels músics i el gran interès que hi posen, i com no, felicitar als músics veterans, que mai fallen. El concert va començar a les 9 del vespre i va acabar passades les 10.30 h.
Acabat el concert la banda va oferir als músics i director un bon refresc típic mallorquí del qual donaren bona compta tots plegats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.