Molt bona música i bon concert de les bandes de Sant Llorenç i d’Ulldecona a l’Auditori sa Màniga

El divendres 23 de setembre, l’Auditori sa Màniga de Cala Millor va ser l’escenari de molt bona música i molt bon concert a càrrec de la Banda de Música d’Ulldecona de Catalunya dirigida per Joan Nadal Girona, natural d’Ulldecona, i que està al front de la banda amb gran èxit des de l’any 2006, i la Banda de Música de Sant Llorenç, dirigida per Miquel Àngel Llull, on a més hi va haver l’actuació del solista Josep Bordes, cantautor local d’Ulldecona, i resident a Mallorca, conegut com a «Pepet i Marieta», que va fer una divertida actuació amb la seva filla Abril.
La presentació del concert va anar a càrrec de la nova presidenta de la Banda de Música de Sant Llorenç, Mireia Mestre, que encetà la presentació amb aquestes paraules: “Avui rebem aquí a la Banda de Música d’Ulldecona, que celebra el seu 150 aniversari. Aquest concert juntament amb el de Santa Cecília, tancarà un any d’activitats musicals ben especials per a tots ells, entre elles es troben el Festival de Bandes celebrat a l’Auditori de Barcelona, on estrenaren l’obra “Castrum” en commemoració els 800 anys de la carta poble del castell d’Ulldecona». Seguidament, la presidenta, va agrair a l’ajuntament haver-los deixat l’auditori per aquest concert, agraïment que va fer extensiu a tot el personal, i de manera especial al públic assistent, i a la banda d’Ulldecona ja que concerts com aquests, segons va dir, els fan créixer com a banda per les noves experiències i nous aprenentatges.
El director de la banda d’Ulldecona, Joan Nadal Girona, va escollir per aquest concert : Feria de Julio, Fernado Bonete; Enjoy the music, Thomas Doss; Evocación, Emilio Cebrián; Cançó del toreador de l’òpera Carmen de Gerge Bizet. Seguidament pujaren a l’escenari «Pepet i Marieta» i acompanyats de la banda cantaren Vororo, i La última i a dormir, amb aquesta darrera animaren al públic i el feren participar de valent amb els seus balls. Continuà el concert amb Abba gold, una selecció de temes del famós grup suec; Maria Teresa Lacruz d’Oscar Navarro, i per acabar «El gato montés».
La segona part del concert va anar a càrrec de la Banda de Música de Sant Llorenç, dirigida Miquel Àngel Llull, que va tocar Camino de rosas de José Franci; Bolero per en Lluís, de Azarl Tormo, el fiscorn solista va ser en Manel Barceló Gelabert; Pepita Creus de Pascual Perez i Lorraina de Jacob de Haan.
Cal donar l’enhorabona als directors i a tots els músics participants per la gran actuació i molt bona música, que vam poder gaudir. ¨És d’admirar la joventut de la majoria dels músics i el gran interès que hi posen, i com no, felicitar als músics veterans, que mai fallen. El concert va començar a les 9 del vespre i va acabar passades les 10.30 h.
Acabat el concert la banda va oferir als músics i director un bon refresc típic mallorquí del qual donaren bona compta tots plegats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.