Animada competició de paelles de la Banda de Música de Sant Llorenç

A causa de la crisi ocasionada per la Covid, la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar feia dos anys que no podia celebrar el tradicional dinar de paella on els músics, familiars, i convidats es reuneixen per a celebrar el final de la temporada d’estiu.El diumenge 25 de setembre, va ser el dia elegit per el dinar.
Enguany, els músics i cuiners aficionats: Jesús Fariñas, Antoni Llodrà, i Jaume Galmés, tenien ganes de quedar bé, hi va haver una sana competició entre ells. El dinar estava previst per a les dues del migdia, i els cuiners van arribar unes hores abans cadascun amb la cistella d’espècies secretes. Cuinaren tres grans paelles: paella mixta, paella negre, i paella de marisc, a més tingueren el detall de cuinar una paella individual per una persona al·lèrgica al marisc.
La competició va acabar amb empat, ja que les tres paelles estaven boníssimes i molts dels assistents anaven provant-les totes. Per rematar el dinar, una taula plena d’ensaïmades, i altres dolços dels que donaren bona compta tots els assistents.
Una breu pluja va voler ser present al dinar, alguns dels majors entraren a les cases, però els joves continuaren dinant tranquil·lament, per sort aviat es va aturar de ploure.
A més, de l’excel·lent dinar, i va haver molt bon ambient, amb ball, on els joves percussionistes de la banda feren de discjòqueis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.