Ai “Lucho”!!!!!

Molta de pena pasaren es aficionats de “la Roja” però en el minut 88 un gol de Morata els tornàs a ficar a la Final Four,  això que s’ha inventat la UEFA: la “Liga de las Naciones”. P.Baixos, Italia i Croàcia son les altres seleccions. Espanya es jugarà el passi a la final amb P.Baixos (Holanda) però serà en el mes de juny quan reeditaran la final de Sud-àfrica.

El seleccionador d’Espanya no te pels a la llengua, sempre diu el que pensa: no pot contar ni amb Haland, Mbappe, Vinicius o Messi pero ha aconseguit fer un equip que tant pot guanyar a qualsevol com perdre amb “la selecion de mi barrio”; la veritat es que els números canten

Semifinal de la Euro i dues Finals Four (a la darrera final) no es pot ser tant prepotent pero. ara amb els quasi 50 milions d’espanyols que duim un seleccionador a dins,  és ell que te la difícil papereta de fer la llista. No es pot descartar cap sorpresa, siguin 24,25 o 26 o als que siguin. “VamosEspaña”!!!!!!!..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.