L’Ajuntament de Sant Llorenç posa en marxa l’entrada reduïda a l’Espai 36 per tal d’acostar la cultura a tota la ciutadania

Amb l’objectiu de fer accessible i facilitar el consum de cultura a tothom, l’Espai 36 incorpora per aquesta nova temporada un nou model d’entrada; l’entrada reduïda.
Un accés bonificat per a diferents grups i col·lectius. Així, a partir del mes d’octubre ja es podran beneficiar d’aquest nou tiquet: les persones amb discapacitats o mobilitat reduïda jubilats aturats estudiants infants i joves fins a 25 anys •famílies nombroses i monoparentals grups de més de 8 persones D’aquesta manera, l’Ajuntament, des l’àrea de Cultura pretén que res sigui un impediment per accedir als actes i espectacles que durant tot l’any es programen al centre cultural llorencí i animar a la ciutadania a consumir cultura a prop de casa.
Les entrades pels actes i espectacles programats per aquest mes d’octubre ja es poden adquirir amb aquesta nova modalitat. Es poden comprar o bé a l’Espai 36 de forma presencial o bé a través del web ticketib.com. En aquest cas, s’haurà de dur l’acreditació corresponent que justifica la bonificació de l’entrada reduïda el dia de l’espectacle i mostrar-se a la taquilla abans d’entrar. A més, cal destacar que el primer concert del mes d’octubre i que obrirà la programació d’aquesta temporada serà gratuït per a tothom. Una manera de reactivar i incentivar la cultura després de l’aturada durant els mesos d’estiu.
El concert inaugural de la temporada 2022-2023 vendrà de la mà del músic Damià Timoner i el seu espectacle “Una guitarra mediterrània”

Foto presentació: Rafela Riera, tècnica Espai 36 amb la regidora de Cultura Dolors Sanchez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.