L’Ajuntament de Sant Llorenç posa en marxa l’entrada reduïda a l’Espai 36 per tal d’acostar la cultura a tota la ciutadania

Amb l’objectiu de fer accessible i facilitar el consum de cultura a tothom, l’Espai 36 incorpora per aquesta nova temporada un nou model d’entrada; l’entrada reduïda.
Un accés bonificat per a diferents grups i col·lectius. Així, a partir del mes d’octubre ja es podran beneficiar d’aquest nou tiquet: les persones amb discapacitats o mobilitat reduïda jubilats aturats estudiants infants i joves fins a 25 anys •famílies nombroses i monoparentals grups de més de 8 persones D’aquesta manera, l’Ajuntament, des l’àrea de Cultura pretén que res sigui un impediment per accedir als actes i espectacles que durant tot l’any es programen al centre cultural llorencí i animar a la ciutadania a consumir cultura a prop de casa.
Les entrades pels actes i espectacles programats per aquest mes d’octubre ja es poden adquirir amb aquesta nova modalitat. Es poden comprar o bé a l’Espai 36 de forma presencial o bé a través del web ticketib.com. En aquest cas, s’haurà de dur l’acreditació corresponent que justifica la bonificació de l’entrada reduïda el dia de l’espectacle i mostrar-se a la taquilla abans d’entrar. A més, cal destacar que el primer concert del mes d’octubre i que obrirà la programació d’aquesta temporada serà gratuït per a tothom. Una manera de reactivar i incentivar la cultura després de l’aturada durant els mesos d’estiu.
El concert inaugural de la temporada 2022-2023 vendrà de la mà del músic Damià Timoner i el seu espectacle “Una guitarra mediterrània”

Foto presentació: Rafela Riera, tècnica Espai 36 amb la regidora de Cultura Dolors Sanchez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.