Els Caparrots de Son Carrió presents a les Festes de Sant Miquel 2022 acompanyats pels músics de Xerabanda

El dijous dia 29 de setembre festivitat de Sant Miquel, es va celebrar missa solemne i benedicció del nou retaule de l’església. Acabada la missa els Caparrots de Son Carrió sortiren a ballar a la plaça l’himne de Sant Miquel, acompanyats per la música dels xeremies de Sa Xerabanda.
Cal dir, que enguany ballaren caparrots i “capar-rotes” . L’abanderat va ser en Joel Barragan, el Drac de sa Cova des Fum en Javier Cuesta, en Miquel na Laia Estrany, na Miquela na Marina Vives, Paparrot na Maria de lluc Sureda, i la Jaia Marranxa na Maria Bassa. Després del primer ball precedits per Sa Xerabanda es dirigiren a ca Apol·lònia, on feren uns quants balls més.
Enhorabona a tots i totes per seguir conservant les tradicions de Son Carrió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.