Enguany, la tradicional l’exposició de les Festes de Sant Miquel va estar dedicada a les Eines Antigues

Enguany, a Ca Apol·lònia la tradicional exposició de les Festes de Sant Miquel és va inaugurar el dijous dia 29 de setembre, i va estar dedicada a una interessant exposició «d’Eines Antigues» a càrrec d’en Tomeu Miquel “Moragues” amb una col·lecció impressionant, un bres, llums d’oli, de carburo, una picadora de tabac, de figues de moro, les eines de batre, rodes, arades, etc.
En Rafel Genovart “Confit” va exposar nombroses eines de fuster del seu padrí, eines, que els més joves no havien vist mai. Presentà l’exposició el Delegat de Son Carrió, Jaume Bassa, el qual va dir “que per la gent gran era recordar temps passats i per les noves generacions conèixer i descobrir estris antics que utilitzaven els repadrins”. El batle Pep Jaume, i el Delegat de Son Carrió, Jaume Bassa, feren entrega d’un dibuix de l’església de Son Carrió fet per Josep Cortés, a Tomeu Miquel, i Rafel Genovart, en agraïment per la seva col·laboració. Dibuix que també entregaren a Mn. Rafel Umbert,el qual es mostrà molt satisfet per el dibuix de l’església de Son Carrió fet per Josep Cortes.
A més de l’exposició es va projectar una pel·lícula filmada per en Rafel Umbert “Llull”, a l’any 1970 on surt el seu pare a l’era, en Matarino de Son Carrió feinejant al camp, carros i bísties.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.