Dia de la Festa Nacional 2022

El 12 d’octubre va ser declarat Dia de la Festa Nacional d’Espanya per Llei 12/1987 de 7 d´octubre.

Dins dels actes complementaris per a la celebració del Dia de la Festa Nacional, la Comandància General de Balears, amb la participació de militars dels tres exèrcits, la Guàrdia Civil, Cos de Policia Nacional i Policia Local ha organitzat un acte castrense al castell de Sant Carles, que tindrà lloc el proper dia 11 d’octubre a les 10:00 h.

Aquest acte, que presidirà el Comandant General de les Balears, Fernando Luis Gracia Herréiz, i al qual s’invitarà les autoritats civils de la plaça, consistirà en un hissat de Bandera i un acte d’homenatge als caiguts per Espanya.

Aquest acte castrense es complementa amb un concert de la Unitat de Música de la Comandància General de Balears que tindrà lloc el dia 7 d’octubre, a les 19:00ha la parròquia de Santa Margalida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.