Dia de la Festa Nacional 2022

El 12 d’octubre va ser declarat Dia de la Festa Nacional d’Espanya per Llei 12/1987 de 7 d´octubre.

Dins dels actes complementaris per a la celebració del Dia de la Festa Nacional, la Comandància General de Balears, amb la participació de militars dels tres exèrcits, la Guàrdia Civil, Cos de Policia Nacional i Policia Local ha organitzat un acte castrense al castell de Sant Carles, que tindrà lloc el proper dia 11 d’octubre a les 10:00 h.

Aquest acte, que presidirà el Comandant General de les Balears, Fernando Luis Gracia Herréiz, i al qual s’invitarà les autoritats civils de la plaça, consistirà en un hissat de Bandera i un acte d’homenatge als caiguts per Espanya.

Aquest acte castrense es complementa amb un concert de la Unitat de Música de la Comandància General de Balears que tindrà lloc el dia 7 d’octubre, a les 19:00ha la parròquia de Santa Margalida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.