Inaugurada l’Exposició de Miquel Barceló i Adrover a s’Agrícola de Manacor

Amb el títol «Arrels» dissabte passat va ser inaugurada l’exposició del manacorí Miquel Barceló a la sala d’exposicions de l’Associació Cultural S’Agrícola la qual podrà ser visitada fins dia 25 d’octubre.
La presentació la varen fer Ana Mascaró i Jaume Rigo els quals parlaran de la trajectòria i de les qualitats de la pintura de l’artista.

Miquel Barceló va néixer a l’any 1955 i es va iniciar al món de l’art molt prest de la ma del professor Guillem Puerto per després adquirir nous coneixements de molts grans mestres a partir de veure com treballaven per la qual cosa ell es considera un pintor radicalment autodidacta. Sent una gran admiració per Dalí i Leonardo da Vinci i els seus estils preferits són el surrealisme i l’hiperrealisme figuratiu.

Actualment es troba en una nova etapa i en moltes de ganes de seguir fent feina per la qual cosa passa moltes hores en el seu estudi de Manacor.

Miquel Barceló és un dels pintors més emblemàtics de les nostres illes on la figura és el fil conductor del seu treball artístic; les seves obres, el seu acurat dibuix i contrastos de llum i ombra atrapen la mirada de l’espectador denotant la passió en què es desenvolupa l’artista en la disciplina pictòrica, continguda en el llenguatge del dibuix i la pintura que s’ha convertir en l’estendard de la seva identitat.

El nombrós públic que va assistir a la inauguració és un exemple de l’èxit de l’exposició i des d’aquestes línies volem felicitar al pintor i desitjar-li que continuï amb aquesta tasca.

Ana Mascaró, assessora cultural

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.