Son Servera reuneix als agents implicants en l’erradicació de la violència masclista en la cinquena taula local de coordinació per a l’abordatge d’aquesta xacra

El passat dilluns dia 10 , la Regidoria d’Igualtat, Diversitat i LGTBI de l’Ajuntament de Son Servera, Dori Moreno, va convocar la cinquena taula de coordinació per a l’abordatge de les violències masclistes. Un espai de trobada per a promoure en l’àmbit municipal la coordinació de tots els agents implicats directe o indirectament en la lluita contra aquesta xacra.
Així, en aquesta taula hi van participar regidors municipals, tècnics dels Serveis Socials, Educació i Joventut, Pedrona Isern i Marina Ortega, tècniques d’IB Dona, Maria Alarcós, de la Unitat de
Coordinació contra la violència a la dona de la Delegació de Govern, Rosa Cursach, directora Insular d’Igualtat, Cristina Hermosa, infermera del PAC de Son Servera, Guàrdia Civil, Policia Local i també representants de diferents centres educatius del municipi.
L’objectiu d’aquestes reunions és dur endavant polítiques actives per a l’erradicació d’aquest tipus de violència.
La comissió de prevenció va explicar primer les línies d’actuació i estratègies a seguir mentre que per la seva part, la comissió d’intervenció va posar damunt la taula les xifres de violència masclista al municipi i el tractament d’aquests.
Les conclusions de la taula mostraren un increment de casos de violència de gènere al municipi, i concretament, també entre menors, el que demostra encara més la necessitat de continuar amb les taules de coordinació per a treballar de manera unificada i conjunta contra aquest problema social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.