Èxit del 1er concert de la temporada «Jazz in banda» de la Banda de Música de Manacor amb el Trio Toni Cuenca

El dimecres 12 d’octubre, l’escenari de l’Auditori de Manacor va acollir el primer concert de la temporada «Jazz in banda» de la Banda de Música de Manacor, amb el Trio Toni Cuenca.
El concert va ser un èxit de públic, on més de set-centes persones no es volgueren perdre el concert. Els seguidors incondicionals de la banda manacorina, van gaudir de l’esperat 1er concert de la temporada 2022-2023. Un concert diferent, ja que la banda manacorina no tenia fins el passat diumenge, el jazz, entre els seus concerts.
Acabat el concert vam felicitar a la banda, i com venim fent habitualment varem demanar a na Carme Nicolau, component de la banda, la seva versió del concert des de l’escenari, així com l’opinió del director de la banda Eduardo Bernabeu.

Crònica des de l’escenari per Carme Nicolau
Després de tots els concert d’estiu ja era hora de tornar a l’auditori i no hi havia millor manera que començar amb un concert de jazz.
En aquesta ocasió vàrem comptar amb el Trio Toni Cuenca. No era un concert gens fàcil que va començar amb “A night in Tunisia” de John “Dizzy” Gillespier (arr. G. Osser). La banda estava tímida amb aquells ritmes més propis d’una Big Band. Va continuar amb “Misty” de Errol Garner (arr. T. Cuenca). El trio va sortir de l’escenari per donar pas a “Latin tuba” de Mario Bürki interpretat per Guillem Riera i “Caravan” de Duke Ellington i J. Tizol (arr. N. Ivai). El trio ens va tornar a incorporar per fer “Jim” i “The cicken” de Jacobo Pastorius (arr. T. Cuenca) tot seguit de “Lover man de Billie Holiday i “My baby sust cares for me” de Nina Simone (arr. T. Cuenca. El concert va acabar amb “Mambo Inn” de Mario Bausá.

Opinió del Director Eduardo Bernabeu
El concert molt bé, la veritat es que estic molt content, els músics estan molt contents, i els comentaris que ens han arribat de la gent molt bé, res a veure, amb el concert que varem fer amb Roig, era un altre estil. El tècnic de l’auditori per aquest concert ha sigut primordial, i molt bo. I va fer que l’empaste estès molt encertat. El nivell del trio molt bo, en Toni Cuenca, és prou conegut pel seu treball, i la cantant Anette em va agradar molt, jo no la coneixia. La banda de cada vegada va millor, el solista de la tuba en Guillem Riera, ha tocat de memòria l’obra i heu ha fet fantàsticament bé.
El públic content, tot i que era un concert molt diferent, d’això és del que sa tracte, que els músics pugin tocar tots els pals. Ara la setmana que ve ja començarem a fer lectura del concert de Nadal, que tot és música clàssica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.