CORDÈLIA, de Joan Gomila

Aquest dissabte, 22 d’octubre, a les 19h, l’Espai 36 acollirà l’obra de Cordèlia, de La Fornal d’Espectacles.

Aquesta obra és escrita per Joan Gomila i dirigida per Frederic Roda on hi actuen Núria Fiol, Joan Gomila i Ignasi Guasch.

Tres persones es troben en un despatx d’un teatre. Tres generacions: un home gran, un home de mitjana edat i una dona jove. Tres maneres de veure el món, de viure’l i de patir-lo. Tots tres, i també, des del lloc que ocupen en la societat, tenen un objectiu comú: Cordèlia, un muntatge teatral a partir de El Rei Lear. Una senzilla relació epistolar entre la reconciliació entre el superb Lear i, la sinceritat de sa filla, Cordèlia.
Aquest fet que podria ser tan senzill es complica amb l’arribada al govern per part de persones. amb escàs estima per la cultura, amb unes motxilles carregades amb el pitjor que pot donar l’home i que tant s’està estenent, avui dia, des de les tertúlies d’un bar a les tertúlies de cadenes de televisió. Encara ens comportam com un bàrbars. Fins quan?
Parlam des del món de la creació, concretament des del teatre. Aquest art tan dèbil però tan combativa, que tant pateix, que sempre està a punt de desaparèixer, però que cada dia s’alça, s’aixeca per dir-nos, amb totes les nostres misèries i contradiccions, el millor de nosaltres.

 

Entrada: 5€

Entrada reduïda: 3€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.