La delegada de Turisme Maria Antònia Truyols, presenta el municipi de Manacor a Roma

La delegada de Turisme de l’Ajuntament de Manacor, Maria Antònia Truyols, a presentat avui dimarts 18 el municipi de Manacor al Centre Multimèdia interactiu de Turespaña a Roma. Ho ha fet en el marc del viatge de l’Associació Cultural de Sant Domingo a Roma.
Truyols ha donat a conèixer davant una vintena de periodistes italians especialitzats en turisme la geografia, la història, el patrimoni i la cultura del municipi de Manacor. L’han acompanyat la responsable del Centre Multimèdia Interactiu, Maite Marín i el director de l’Oficina Espanyola de Turisme, Gonzalo Ceballos. Finalment, el president de l’Associació Cultural de Sant Domingo, Antoni Oliver, ha explicat la dansa dels Moretons als assistents. La dansa dels Moretons data de 1885 i està conformada per sis infants d’entre 8 i 10 anys més un altre que representa la figura de Sant Domingo.
Una vegada finalitzada la roda de premsa, la delegació de Turisme ha oferit una degustació de productes de Manacor i de Mallorca.
Tot seguit, els Moretons han ballat davant l’Oficina de Turisme d’Espanya a Roma. Els Moretons Sergio Blázquez Portuguès, Pau Artigues Salas, Adrià Artigues Salas, Francina Febrer Hermosilla, Francina Bordoy Galmés, Marc Rodríguez Zamora, Pere Galmés Riera i Marina González Febrer, a més de David Rosselló Díaz, que representa Sant Domingo, han viatjat a Roma, on aquest dimecres de matí ballaran a l’audiència general que el Papa Francesc oferirà a la plaça de Sant Pere del Vaticà.
Enllaç de la roda de premsa: https://youtu.be/67a1QVYFjbA
A continuació, podeu tenir accés al contingut de la presentació: https://events.esperienzaspagna.it/evento/manacor-maiorca/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.