Concert de Beatriz Leardo a s’Agrícola de Manacor

El proper diumenge, dia 23 d’octubre, a les 7 de l’horabaixa, a la Sala d’Actes del primer pis de s’Agrícola, començarà l’activitat musical programada per aquesta temporada 2022-2023 amb un concert íntim de música rock, pop i jazz, que anirà a càrrec de la cantant i guitarrista Beatriz Lezardo.
Na Beatriz Lezardo és una artista austríaca que, des del 1996, viu a Mallorca. En l’actualitat resideix a Vilafranca, on, entre les diverses activitats musicals que du a terme, hi està inclosa la de cantar amb la coral d’aquesta localitat.
El repertori que na Beatriz Lezardo ha preparat per a s’Agrícola està format per versions acústiques (guitarra i veu) de cançons de grups i cantants internacionals mítics dels anys seixanta, setanta i vuitanta, com Beatles, Rolling Stones, David Bowie, Pink Floyd… amb una selecció de cançons tan emblemàtiques com Yesterday, Imagine, Jumping Jack Flash, Ruby Tuesday o Black magic woman. Així que serà una vetlada amb música molt variada i amb el punt d’indiscutible qualitat que ofereix el repertori seleccionat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.