Concert de Beatriz Leardo a s’Agrícola de Manacor

El proper diumenge, dia 23 d’octubre, a les 7 de l’horabaixa, a la Sala d’Actes del primer pis de s’Agrícola, començarà l’activitat musical programada per aquesta temporada 2022-2023 amb un concert íntim de música rock, pop i jazz, que anirà a càrrec de la cantant i guitarrista Beatriz Lezardo.
Na Beatriz Lezardo és una artista austríaca que, des del 1996, viu a Mallorca. En l’actualitat resideix a Vilafranca, on, entre les diverses activitats musicals que du a terme, hi està inclosa la de cantar amb la coral d’aquesta localitat.
El repertori que na Beatriz Lezardo ha preparat per a s’Agrícola està format per versions acústiques (guitarra i veu) de cançons de grups i cantants internacionals mítics dels anys seixanta, setanta i vuitanta, com Beatles, Rolling Stones, David Bowie, Pink Floyd… amb una selecció de cançons tan emblemàtiques com Yesterday, Imagine, Jumping Jack Flash, Ruby Tuesday o Black magic woman. Així que serà una vetlada amb música molt variada i amb el punt d’indiscutible qualitat que ofereix el repertori seleccionat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.