L’estat actual de les vinyes i vins al Pla i Llevant de Mallorca, demà a debat en els “Dilluns de l’Obra”

L’Obra Cultural Balear de Manacor convida els seus socis i simpatitzants a la TAULA RODONA SOBRE L’ESTAT ACTUAL DE LES VINYES I VINS AL PLA I LLEVANT DE MALLORCA, que tendrà lloc demà vespre, a les 19:30 a la Sala La Fornal (carrer de les Coves dels Hams, 4, Manacor), en el marc dels Dilluns de l’Obra.

Hi prendran part el vinyòvol i vinater casolà Antoni Llinàs, el President de la Denominació Pla i Llevant Antoni Bennàssar Roig, el Director Insular de Promoció Econòmica i Producte de Mallorca Joan Font Massot i la Delegada de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Manacor, Maria Antònia Truyols.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.