Animat concert de Beatriz Lezardo a l’Associació Cultural s’Agrícola de Manacor

Tal i com estava anunciat, el passat diumenge 23 d’octubre, Beatriz Lezardo, va interpretar al local de l’Associació Cultural s’Agrícola de Manacor durant una hora alguns temes molt conegudes de músics famosos com els Beatles, Rolling Stones, David Bowie, Pink Floyd, etc.
Tot i que la cantant austríaca, es va dedicar professionalment a l’arquitectura, ara una vegada retirada d’aquesta activitat i arrelada a Mallorca, va decidir explorar el món que més li agradava: interpretar pels amics cançons, totes amb anglès, dels seus ídols preferits dels anys 60 als 80.
El públic s’ho va passar bé, ja que tal i com Beatrice va demanar, fàcilment es llançaven a acompanyar-la bé fent cors, fent mamballetes o directament cantant amb ella, va ser un concert molt animat.
Cal destacar el grup de músics format per Andreu Riera, Bartomeu Matamalas, Rafel Aguiló i Joan Bibiloni, que coneixent la totalitat dels temes, participaren activament del concert i heu passaren i heu feren passar al públic súper bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.