Entregats els Premis Rezero 2022 en el 3r Acte Rezero celebrat a Palma

El passat divendres vespre es van entregar els Premis Rezero 2022 en el 3r Acte Rezero celebrat a Palma. L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha estat finalista d’aquests premis en la Categoria Administració Pública.
Un reconeixement aconseguit pel treball de l’àrea de Medi Ambient en la gestió de residus del municipi, especialment en l’èxit del servei porta a porta domiciliari, la recollida selectiva al sector HORECA i el pagament per generació que s’aplica als hotels mitjançant les bonificacions als que reciclen bé, tal com es va justificar la nominació en la presentació d’aquests premis.

A l’acte, al que també assistiren el conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i el director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó s’explicà la ruta que segueix l’administració autonòmica per arribar a l’objectiu de residu zero.
Rezero és una fundació mediambiental que té com a finalitat arribar a la meta del residu zero, enfocant-se principalment en la prevenció de la generació de residus, especialment mitjançant la reutilització i com a objectiu d’aquest any la reducció del malbaratament alimentari.

El regidor de Medi Ambient, Jaume Bassa, va informar que ” que des de l’àrea de Medi Ambient del nostre municipi continuarem treballant com fins ara i en la mateixa línia per assolir una gestió encaminada cap a la sostenibilitat, que ens faciliti arribar a la meta de residu zero”.
Enhorabona a tots els funcionaris de Medi Ambient, pel seu treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.