Banderins de córner

Unes petites i humils reflexions de l’esport rei:

  • S’atraca la dificil papereta de L. Enrique de donar la llista pel mundial de Quatar,. Vists els seus moviments, qualque sorpresa i haurà.
  • 4 partits per dir “penalti inventado”, no hi ha llibertat de expresio?. Al col·lectiu arbrital no se li pot fer el contrari pel que es veu.
  • Aquell equip on s’alinearen tots els planetes, els Xavi, Iniesta, Piqué, Messi, Busquets… al màxim nivell, no es tornarà veure. Ara el culé no vol jugar bé i guanyar, ara simplement es conformaria amb guanyar.
  • L’entrenador que ha aconsegit que l’atlético es pugi comparar als 2 grossos, ara està a un mal moment. Li convendria aplegar.
  • Una eina tecnològica que s’ha implantat al futbol per llevar les polèmiques i lo unic que fa es embullar més. Aixi a jo no m’agrada. VAR no.
  • Al Mollerusa li ha tocat el Rayo. D’haver guanyat al Carde li hagués tocat?. No estira tant com l’Atlético però aquest format es molt guapo, “la copa mola”. En plena pandèmia la feinada que va fer la directiva del Carde va permetre que els aficionats llorencins puguessin veure trepitjant la gespa del Moleter homes com Saul, Lemar, Vrsaliko etc… o al mateix Cholo Simeone assegut i donant ordres desde la banqueta visitant. Ara a l’Atlético li ha tocat el Almazan, un equip de Soria parescut al Cardassar i jugaran a los Pajaritos (camp del Numancia). Qualque cosa es va fer en el seu moment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.