La magia del Màgic Cloquell

 

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)

Dissabte, 5 de novembre, a les 18 h
LA MÀGIA DEL MÀGIC CLOQUELL
A partir de 5 anys (NO INDICAT PER A MENORS DE 5 ANYS)
Durada: 1 h aprox.
Entrada: 2 €

 

La màgia del màgic Cloquell és un espectacle al·lucinant i divertit que combina humor i màgia. Aquest espectacle és el fruit de deu anys de dedicació professional al món de la màgia. És una selecció dels números del repertori que més s’adeqüen a un públic familiar i que tenen en comú les característiques que defineixen aquest espectacle, és a dir, màgia amb molta comicitat, implicació i participació del públic, diàlegs amb els espectadors, trencant completament la quarta paret i cercant la complicitat a través de l’humor. Tot això sense anar en detriment de l’arrel profunda de l’espectacle, cercant commoure i astorar el públic amb efectes màgics potents.

Venda d’entrades: https://ticketib.com/events/la-magia-del-magic-cloquell

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant Sa Màniga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.