Èxit de la presentació del darrer llibre de Tomeu Matamalas, Declivi”

El divendres dia 4 de novembre, a la seu de la Institució Pública Mossèn Alcover de Manacor, en Tomeu Matalalas va presentar el seu darrer treball literari, DECLIVI.Va ser una presentació d’una obra simplement “diferent” del que havia fet fins ara en Tomeu.Obrí l’acte de presentació la directora de la Institució, Cristina Durán, i el filòleg Jaume Capó va fer una simpàtica, divertida, i motivadora presentació, fent un repas a la trajectòria d’en Tomeu sobre tot com escriptor, ja que no ens podem oblidar que en Tomeu Matamales és, a part d’una meravellosa persona, gran músic, compositor, dibuixant, i escriptor guardonat amb diferents premis literaris, i que ha merescut el reconeixement de Mèrits de l’Escola de Mallorquí, i l’A d’or de l’Associació Cultural s’Agrícola de Manacor.
Entre el nombrós públic assistent que no es volgué perdre la presentació, hi havia pintors, cantants, escriptors, historiadors, professors, i seguidors de la trajectoria d’en Tomeu com escriptor.
La presentació es podria resumir amb la paraula “AMICS” d’en Tomeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.