Concert de Santa Cecília de la Banda de Música Local de Son Servera

Després d’un any carregat d’actuacions i de la celebració de la 30ª edició del Festival de Bandes de Música de Son Servera, que fou un èxit, i en el que participaren quasi totes les bandes de música de Mallorca, arriba pels músics serverins l’esperat Concert de Santa Cecília 2022 de la Banda de Música Local de Son Servera, que sa celebrarà el dissabte dia 19 de novembre a les 19.30 h. al Teatre La Unió de Son Servera.
Per aquesta edició el director de la banda, Joan Antoni Ballester, ha elegit el repertori següent: Ateneo Musical, Fantasia, Bolero per a Lluís, Yeah! Another Blues, Els Catarres, The Cream of clapton, Michael Jackson (Black or White?), i l’Himne a Son Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.