Concert de Santa Cecília de la Banda de Música de Felanitx «Vents d’Itàlia»

La Banda de Música de Felanitx celebrarà el seu tradicional concert de Santa Cecília, que tendrà lloc el proper diumenge dia 20 de novembre a les 12h al Convent de Sant Agustí. Sota la batuta del seu titular, Víctor Ferragut, la formació presenta un programa titulat Vents d’Itàlia.
La música és part de la identitat social i cultural d’un poble i de la seva gent, encara més si parlam del país transalpí. Molts són els gèneres i estils que es poden emmarcar dins l’imaginari musical italià, però el concert es centrarà en la seva música instrumental, i com no podia ser d’una altra manera, en les obres més emblemàtiques del gènere operístic.
Dues obres del mestre italià Giuseppe Verdi obriran i tancaran respectivament el concert, Escena i gran marxa de l’òpera Aida i l’obertura de Nabucco. També es podrà escoltar el concert per a bombardí i banda d’Amilcare Ponchielli. Echoes of San Marco tancarà el programa, una obra del compositor Johan de Meij, que s’inspira en una de les canzonas més conegudes de l’influent compositor italià Giovanni Gabrielli.
Com cada any, s’aprofitarà l’avinentesa per a la presentació dels nous membres que enguany s’incorporen a l’agrupació. Així mateix, se li farà un reconeixement a Biel Orfí, icònic membre de la formació, recentment jubilat.
Des de de la Banda de Música de Felanitx es vol agrair a l’Ajuntament de Felanitx la col·laboració en l’organització, a les Parròquies de la contrada de Felanitx per cedir el Convent de Sant Agustí un any més, i a la Banda Municipal de Música de Santanyí, Simfovents Palma i a la Coral Units com Brins per la cessió del seu instrumental per aquest concert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.