KamBrass Quintet torna a Mallorca per a celebrar Santa Cecília

La jove formació KamBrass Quintet ha començat aquesta temporada amb una agenda ben ocupada, realitzant actuacions arreu d’Alemanya, Andorra, Catalunya i Suïssa. També recentment han rebut nombrosos premis i guardons, entre els quals podem destacar el premi de Joventuts Musicals Internacionals per a actuar en el Festival Hohenloher Kultursommer 2023 a Alemanya, o la nominació al prestigiós Prix Credit Suisse Jeunes Solistes 2022 a Suïssa.
KamBrass Quintet aterrarà a finals d’aquest novembre a Mallorca per presentar-nos el seu espectacle Visions, coincidint amb la celebració de Santa Cecília, Patrona dels músics. Podeu escoltar-los divendres 25 de novembre a les 20 h a l’auditori del Conservatori de Felanitx; concert gratuït, però amb aforament limitat (la reserva d’entrades es pot fer a la Casa de Cultura o a través de ticketib.com). Per a la component femenina del grup Maria Servera, sempre és un plaer actuar a Mallorca i al seu poble natal Felanitx.

La segona actuació serà el diumenge 27 de novembre a les 19 h a l’Auditori del Conservatori de Manacor; també gratuït i amb aforament limitat (reserva d’entrades a través d’enviumanacor.cat).
Finalment, KamBrass Quintet, dilluns dia 28 de novembre presentaran conjuntament amb el Conservatori de Felanitx unes jornades de música de cambra. Durant aquest dilluns horabaixa duran a terme una sèrie de masterclasses obertes al públic a tots els grups de música de cambra del conservatori de Felanitx.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.