KamBrass Quintet torna a Mallorca per a celebrar Santa Cecília

La jove formació KamBrass Quintet ha començat aquesta temporada amb una agenda ben ocupada, realitzant actuacions arreu d’Alemanya, Andorra, Catalunya i Suïssa. També recentment han rebut nombrosos premis i guardons, entre els quals podem destacar el premi de Joventuts Musicals Internacionals per a actuar en el Festival Hohenloher Kultursommer 2023 a Alemanya, o la nominació al prestigiós Prix Credit Suisse Jeunes Solistes 2022 a Suïssa.
KamBrass Quintet aterrarà a finals d’aquest novembre a Mallorca per presentar-nos el seu espectacle Visions, coincidint amb la celebració de Santa Cecília, Patrona dels músics. Podeu escoltar-los divendres 25 de novembre a les 20 h a l’auditori del Conservatori de Felanitx; concert gratuït, però amb aforament limitat (la reserva d’entrades es pot fer a la Casa de Cultura o a través de ticketib.com). Per a la component femenina del grup Maria Servera, sempre és un plaer actuar a Mallorca i al seu poble natal Felanitx.

La segona actuació serà el diumenge 27 de novembre a les 19 h a l’Auditori del Conservatori de Manacor; també gratuït i amb aforament limitat (reserva d’entrades a través d’enviumanacor.cat).
Finalment, KamBrass Quintet, dilluns dia 28 de novembre presentaran conjuntament amb el Conservatori de Felanitx unes jornades de música de cambra. Durant aquest dilluns horabaixa duran a terme una sèrie de masterclasses obertes al públic a tots els grups de música de cambra del conservatori de Felanitx.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.