LA CASA DE GEL (IGLÚ)

 

 

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)
Dissabte, 26 de novembre, a les 18 h
LA CASA DE GEL (IGLÚ)
Companyia Contarelles Teatres
A partir de 2 anys (NO INDICAT PER A MENORS DE 2 ANYS)
Durada: 55 min. aprox.
Entrada: 2 €

 

La companyia Contarelles Teatre posa en escena aquesta obra amb dramatúrgia i direcció de Ramon Moreno. Conta la història de Nanú i Nané, una parella d’esquimals que viuen al pol Nord i que esperen el naixement del seu primer fill. Nanú i Nané han de trobar un espai adequat per instal·lar el seu iglú, i en això els ajudarà una foca juganera i una ossa enamorada. L’obra ens parla de la necessitat que convisquin éssers de naturalesa distinta. La casa de gel (Iglú) està interpretada per Margalida Amengual, Salvador Miralles, Joan Antoni Sunyer y Rosa J. Sunyer.

Espectacle sense text.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.